Vixson Men Siyah Tül Erkek Transparan Fantazi Önlük

Vixson Men Siyah Tül Erkek Transparan Fantazi Önlük (VN-5011)

Marka : Vixson
İndirim Oranı : %33 İndirim
Fiyat : ₺47,90(KDV Dahil)
İndirimli : ₺31,90(KDV Dahil)
₺3,99 'den başlayan taksitlerle

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ 

ÜRÜN KODU
5011

MARKA
Vixson


ÜRETİM YERİ
Türkiye


ÜRÜN TÜRÜ
Erkek Fantazi Giyim

PAKET İÇERİĞİ
1 X Erkek Fantazi Önlük

ÜRÜN RENGİ
SİYAH


BEDEN SEÇENEKLERİ
S - M - L


KUMAŞ ÖZELLİĞİ
95% Polyester - 5% Elastan


YIKAMA TALİMATI
Ürünleri maksimum 30 derece suda ve elde yıkayınız. Asarak kurutunuz.


TESLİMAT
24 saat içinde kargoya verilir ( Resmi tatiller ve pazar günleri hariç )


İADE
İç giyim ürünlerinin tamamında hijyen nedeni ile yasal olarak iade ve değişim yapılmamaktadır.


EDİTÖRÜN NOTU 

Erkek fantazi iç giyimde şıklığı yakalamak ve her zevke hitap etmek oldukça zor iştir. Kadın giyim her ortamda göze çarpsa da erkek giyim hep bir adım geride kalmıştır. Sitemiz içeriğinde bu hegemonyayı ortadan kaldırarak, kadın iç giyime ve fantazi giyime yer verdiğimiz kadar, e erkek modellerine de veriyoruz. Erkek iç giyimde fantastik bir görünüm için sitemizi inceleyiniz. Sitemizin içeriğinde çok farklı modellerde erkek çeşitleri bulunuyor. Önlüklü modelimizde farklı bir tarz yarattık. Erkeklere özgü transparan ve şeffaf kumaş ile üretilen modelimiz, erkeksi görüntüye yer veriyor. Egzotik ve gizemli bir hava yaratan bu model bir çok erkek için ideal ölçülerde tasarlanmış. Vücudunu tüm çarpıcılıği ile sergilemeyi seven ve partnerini etkilemeyi hedefleyen tüm erkekler bu modeli sitemiz üzerinden inceleyebilir.

Transparan Tül Kumaş Ve Tamamen Esnek Lastik Kullanılmıştır
erkek fantazi önlük siyah

Erkek modellerinin tamamı farklı tasarımlar ile hazırlanmış ve tarzı ile farklı bir çekicilik uyandırıyor. Kendine güvenen, erkeksi çizgileri belirgin olan erkek vücutlarına özgü hazırlanmış olan önlüklü modelimizde, fantastik ve egzotik bir görüntü tam anlamıyla sağlanıyor. Önlük bölümü şeffaf ve tül olduğundan esrarlı bir hava yaratılan modelimizde esnek lastik kullanılıyor. Lastik kısmı bir bant şeklinde beli sarıyor. Esnek olan bu lastik ile cilde bir zarar sağlamıyor. Kumaş özelliği bakımından kaliteli olan bu modelde siyah renk görüntüye farklılık katıyor. Sitemizde erkek iç giyimine özel kullanılan detayların tamamında orjinal özellikler dikkat çekiyor. Elastiki kumaşlar tüm fantastik ve transparan ürünlerde kullanılıyor ve bu kumaşlar ürünlere tarz katıyor. Erkeksi çizgilerin, karakterin ve gizemin ayrıntılarını bu iç giyim modellerinde bulabiliyorsunuz. Partnerinize yönelik tercih ettiğiniz bu model ile görselliği ön plana çıkarabilirsiniz.

Üründe tül kullanımı ile gizemli bir hava yaratılıyor ve erkek karakterini tamamlıyor. Sitemizde tamamen farklı konseptlerde tamamlanan ürünler yer alıyor. Şeffaf kumaşlı önlüklü bu model egzotik erkeklere özel olarak tasarlanmış ve görselliği ön plana çıkarmış. Sitemizi inceleyerek kendinize özel tarz ürünlere sahip olabilirsiniz.

Erkekler için tasarlanmış fantazi ürünler çok çarpıcı detaylar içeriyor. Görselliği ön planda tutmasına karşın küçük esprilerle de durumu yumuşatıyor. Kadınlarda olduğu kadar bariz açıklık bulunmamasına rağmen erkeksi havayı tam olarak partnere yansıtmayı sağlıyor. Sitemiz üzerinden erkeksi görünümü tam anlamıyla yansıtan, egzotik görüntü sunan, erkek karakterini yansıtan ve partnerinizi heyecanlandıracak ürünlere ulaşabilirsiniz.

Özel hayatınızda farklılık katmak için tercih edeceğiniz modeller her zevke hitap ediyor. Ürünlerin tamamında erkeksi çizgilere yer verilmiş olmasına rağmen her modelin ilginç bir detayı bulunuyor. Kendine yönelik ayrıntıyı keşfeden erkekler, özel geceler için bu modelleri tercih ederek, partnerlerine heyecan yaratabilirler. Sitemiz üzerinde satışa sunulan her ürün farklı tasarımdadır. Özel işçilik ve detaylarla hazırlanan tüm modellerimiz görsel detaylar ile sergileniyor. Erkeklere özgü fantazi giyim için kaliteli ve still sahibi modellere sitemiz üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz. Çekici bir görüntü sağlamak, partnerinizi eğlendirmek için sitemiz üzerinde bulunan transparan, fantazi ve şeffaf iç giyim modellerimize göz atınız.


Jartiyer Takımlar
Fantazi Kostümler
Vücut Çorapları
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR