Vixson Men Kalın Lastikli Fileli Sexi Erkek İç Giyim

Vixson Men Kalın Lastikli Fileli Sexi Erkek İç Giyim (VN-5007)

Marka : Vixson
İndirim Oranı : %33 İndirim
Fiyat : ₺54,90(KDV Dahil)
İndirimli : ₺36,90(KDV Dahil)
₺4,61 'den başlayan taksitlerle

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ 



ÜRÜN KODU
5007

MARKA
Vixson


ÜRETİM YERİ
Türkiye


ÜRÜN TÜRÜ
Erkek Fantazi Giyim

PAKET İÇERİĞİ
1 X Erkek Külot

ÜRÜN RENGİ
SİYAH


BEDEN SEÇENEKLERİ
S - M - L


KUMAŞ ÖZELLİĞİ
95% Polyester - 5% Elastan



YIKAMA TALİMATI
Ürünleri maksimum 30 derece suda ve elde yıkayınız. Asarak kurutunuz.


TESLİMAT
24 saat içinde kargoya verilir ( Resmi tatiller ve pazar günleri hariç )


İADE
İç giyim ürünlerinin tamamında hijyen nedeni ile yasal olarak iade ve değişim yapılmamaktadır.


EDİTÖRÜN NOTU 


Markamızda erkek ürünleri üretimini arttırdık hem de uygun fiyattan satışını mümkün hale getirdik. Bu ürünlerden bir tanesi de özel bölge kısmı fileli ve arkadan ipli olan fantezi üründür.

Bu ürünün file kısmı da esnektir ve yandan bağlamalı olan lastikleri de esnek olacak biçimde üretilmiştir. Bu sayede hareketinizi kısıtlamaz ve vücudunuzun tahriş olmasını engeller. Oldukça kaliteli olan bu ürünün farklı model ve renk seçenekleri de mevcuttur. Bu sayede seçim yapma şansınız çok geniştir. Ürün indirimli fiyatıyla sitemiz üzerinden satışa sunulmuştur ve ayın belirli günlerinde indirimli fiyatlar üzerinden de indirimler yapılmaktadır. Bu sayede istediğiniz erkek fantezi ürününü oldukça uygun fiyatlardan almanız mümkündür.

Kaliteli File Kumaş İle Tamamen Yerli Üretim Olarak Üretildi
5007 detay erkek fantazi

Günümüzde birçok ürün ithal olarak getirildiği için dolar kuru ve vergilerin etkisiyle yüksek fiyattan satılmaktadır. Bu nedenle bu ürünler istense de kullanılamamaktadır. Bunun önüne geçmek adına ülkemizde ürettiğimiz ürünleri satmaktayız. Bu ürünlerden birisi olan erkek fantezi ürünü gerek file kısmı gerekse de lastikli ipli kısmı tamamen yerli üretimdir. Bu sayede uygun fiyattan Vixson'da satışa sunulmuştur. Fileli ürün olması sayesinde hava alır, herhangi bir sıcaklama olmaz. Bu sayede gece boyunca partnerinizle birlikte hareketli dakikalar geçirseniz bile terleme olmaz ve istenmeyen kokular oluşmaz. Uzun yıllar boyunca bu piyasada hizmet vererek sizin daha iyi bir aşk hayatı geçirmeniz için çalışmaktayız.

File Görünümlü Erkek Fantezi Ürünü Gizli Kargo İle Gönderilir

Birçok insan aldığı ürünün kimse tarafından görünmesini istemez. Özellikle erkek ürünlerinde buna özen göstererek gizli bir şekilde göndeririz. Bu ürün fileli ve özel bir ürünüdür. Bu nedenle gizli kargo ile paketlenir. Sitemiz üzerinden ürüne ait fotoğrafları görmeniz ve ürün hakkında detaylı bilgi alabilmeniz mümkündür. Farklı açıdan çekilmiş fotoğrafları vardır ve bu fotoğrafları yakınlaştırarak da görmeniz mümkündür.

Yüksek Kalitede Üretildi

Ürünün fileli bir ürün olması sebebiyle kısa sürede yırtılacağı veya lastiklerinin gevşeyeceği düşünülür. Fakat ürünün file kısmı esnek bir yapıda olduğu için herhangi bir yırtılma olmaz. Bunun yanında farklı bedenlere uygun olması adına lastikler geniştir. Ürün çamaşır makinesinde renkli çamaşırlar ile 60 dereceye kadar yıkanabilir. Herhangi bir solma, renginde açılma ile karşılaşılmaz. Bel kısmında bulunan lastik kalın olduğu için hareket ettiğinizde de ürünün vücudunuzda sabit kalmasını sağlar. Bu sayede kullanım zorluğu çekilmez. Partnerinizle keyifli dakikalar geçirmeniz kolay bir hal alır.

Ürünü Sitemiz Üzerinden Güvenli Bir Şekilde Alabilirsiniz

Özel bir iç çamaşırı ürünü olduğu için ve internet üzerinden alındığı için bu ürünü alırken güvenli bir şekilde almanıza özen gösterilir. Ürün hakkında tüm bilgileri açıklama kısmından ve resimlerden elde edebilirsiniz fakat daha farklı sorularınız için veya yaşadığınız sorunları çözmek adına sitemizin destek hattından bize ulaşmanız mümkündür.




Jartiyer Takımlar
Fantazi Kostümler
Vücut Çorapları
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR