Vixson Choker Tasmalı 3 Parça Harness

Vixson Choker Tasmalı 3 Parça Harness (VN-9042)

Marka : Vixson
İndirim Oranı : %38 İndirim
Fiyat : ₺159,90(KDV Dahil)
İndirimli : ₺99,90(KDV Dahil)
₺12,48 'den başlayan taksitlerle

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ 



ÜRÜN KODU
9042

MARKA
Vixson


ÜRETİM YERİ
Türkiye


ÜRÜN TÜRÜ
3 Parçalı Aksesuar Seti

PAKET İÇERİĞİ
1 X Çivili Choker Kolye ( Çivili Tasma )
1 x Bralet Sütyen Aksesuarı 
1 x Jartiyer 

ÜRÜN RENGİ
SİYAH


BEDEN SEÇENEKLERİ
S - M - L - XL


KUMAŞ ÖZELLİĞİ
95% Polyester - 5% Elastan


YIKAMA TALİMATI
Ürünleri maksimum 30 derece suda ve elde yıkayınız. Asarak kurutunuz.


TESLİMAT
24 saat içinde kargoya verilir ( Resmi tatiller ve pazar günleri hariç )


İADE
İç giyim ürünlerinin tamamında hijyen nedeni ile yasal olarak iade ve değişim yapılmamaktadır.


EDİTÖRÜN NOTU 


Sizlere özel geceleriniz için özel bir set sunmakatan dolayı mutluluk duyuyoruz.
Bu ürün setimiz tam 3 parçadan oluşuyor.
90 lı yıllarda çok moda olan choker modelleri ve choker kolye modelleri günümüzde yine çok beğenilen kolye modellerinden olmayı başardı. Biz de bu ürünümüzde çivili choker yani tasma kolye ile daha sexi bir börünüm sağlamak için kombinledik.
Ürünümüzün ikinci parçası diğer parçalarından yine dilerseniz ayrı olarak da kullanabileceğiniz bir bralet sütyen aksesuarı. Bu aksesuarı yine belirttiğimzi gibi ayrı olarak hem fantazi iç giyim ürünleriniz ile dilerseniz de günlük kıyafetleriniz altında göğüs dekoltenizde şık ve çekici bir görünüm sağlamak için kullanabilirsiniz.
Ürünün üçüncü parçası ise jartiyer görünümlü bacak detaylı aksesuarımız. Ürünün bu parçasını da dilerseniz ayrı olarak iç giyim ürünleriniz ile kullanabileceğiniz gibi, mini etek ile birlikte seksi bir görünüm sağlamak için de kullanabilirsiniz.
Resimlerde de görüldüğü üzere tüm ürünler üzerlerinde bol miktarda ayarlara sahiptir. Bu ayarlar, kendi vücut ölçülerinize göre kendinizi rahat hissedebilmeniz için ölçüleri ayarlamak için kullanılmaktadır. Büyük göğüslerre sahip senizi bu ölçü ayarları ile göğüsünüze göre ürünü ayarlayabilirsiniz,. Yine ince ya da kalın baldırlara sahipseniz, baldır ölçülerinize göre ayarladan ölçülerinizi ayarlayıp kendinizi rahat hissedeceğiniz ölçüler ile kullanabilirsiniz.
Choker kolyede diğer parçalar gibi boyun arkasından ayarlara sahiptir. Boynunuzun kalınlığına ya da inceliğne göre sıkarak ya da daha rahat kullanım için gevşeterek ürünü kolaylıkla ve rahatlıkla kullanabilrsiniz.
Ürünün tamamı yumuşak ve cildinizi, teniniz rahatsız etmeyecek materyallerden üretilmiştir. Lastkilerin teninize değen bölümleri yumuşak ve havlumsu bir dokuya sahiptir.

Jartiyer Takımlar
Fantazi Kostümler
Vücut Çorapları
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR